Improve Your Game

The Dutch Academy

The Dutch Academy is er voor iedereen met passie, plezier en ambitie voor golf.

The Dutch Academy is de thuisbasis voor zowel The Dutch Futures als The Dutch Academy Members. Hier staat vooruitgang centraal. Met behulp van gespecialiseerde coaches, onder andere op het gebied van Swing, Clubfitting, Putting, Fysiek maar ook Mentaal, streven zij ernaar het beste uit elk type speler te halen. Zo hebben The Dutch Futures als doel het behalen van een van de golftours en voor de recreatieve golfer het verlagen van zijn of haar handicap.

The Dutch Futures

The Dutch Futures is de standaard voor topgolf in Nederland. Discipline en karakter zijn nodig om de top te halen. The Dutch Futures doet er dan ook alles aan om de top te halen, met veel trainingsuren en presteren onder druk. Dit alles onder professionele begeleiding van de beste coaches.

The Dutch Futures is een initiatief van The Dutch en de golfprofessionals van Made in Scotland, waarmee The Dutch een waardevolle bijdrage levert aan de toekomst van golf in Nederland.

Voor meer informatie over onze programma’s of Memberships kunt u het contactformulier invullen.

CONTACTFORMULIER

Voor iedere golfer met ambitie

Als actieve golfer wil je structureel werken aan je golfspel. Dit onder begeleiding van topcoaches én op de meest geavanceerde oefenfaciliteiten van The Dutch Academy. Je wilt niet alleen groeien, maar ook alles uit jezelf halen binnen je mogelijkheden. Dát is je ultieme doel.

Ruimte voor vooruitgang

Op je eigen Home Course lopen diverse talenten rond, die je de beste begeleiding wilt geven om de kans op (internationaal) succes te vergtoren. Je zoekt een Performance Coach Programma, waarbij je zelf de meest moderne opleiding volgt. In samenwerking met onze coaches kun je met gebruikmaking van onze faciliteiten de potentie van je eigen talentvolle spelers maximaal ontwikkelen.

Contactformulier