Improve Your Game

The Dutch Academy

Voor iedere golfer die meer plezier wil halen uit het golfspel

The Dutch Academy is de thuisbasis van de beginnende golfer tot hét golftalent van Nederland. De ervaren coaches en pro’s staan klaar voor Members van The Dutch en voor golfers van buiten. Instappen is simpel en laagdrempelig door de vernieuwde The Dutch Academy lidmaatschappen en de nieuwe implementatie van ProAgenda.

The Dutch Academy maakt gebruik van de meest geavanceerde en moderne apparatuur en is een instituut voor iedere golfer die niet alleen meer uit zijn spel wil halen, maar vooral ook meer plezier. Je wilt niet alleen groeien, maar ook alles uit jezelf halen binnen je mogelijkheden.

Tegen betaling van een lage maandelijkse bijdrage is iedere golfer welkom om onbeperkt te trainen en gebruik te maken van de topfaciliteiten. Zo is The Dutch Academy bereikbaar voor iedereen die meer plezier wil halen uit zijn of haar spel.

The Dutch Academy Membership

The Dutch Academy Membership kost 65 euro per maand (incl. btw) voor een lidmaatschap voor minimaal één jaar.
The Dutch Academy Junior Membership (t/m 21 jaar) kost 35 euro per maand (incl. btw) voor minimaal één jaar.

Dit Membership houdt het volgende in:
• Onbeperkt gebruik faciliteiten The Dutch Academy
• Onbeperkt gebruik golfballen Driving Range
• Rondleiding in het clubhuis van The Dutch
• Eenmaal per jaar deelname 18 holes shotgun

Meer informatie over The Dutch Academy Membership of wilt u zicht aanmelden?
Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op.

Contactformulier

The Dutch Academy is ook de thuisbasis voor The Dutch Futures

The Dutch Futures

The Dutch Futures is de standaard voor topgolf in Nederland. Discipline en karakter zijn nodig om de top te halen. The Dutch Futures doet er dan ook alles aan om de top te halen, met veel trainingsuren en presteren onder druk. Dit alles onder professionele begeleiding van de beste coaches.

Met behulp van deze gespecialiseerde coaches, onder andere op het gebied van Swing, Clubfitting, Putting, Fysiek maar ook Mentaal, streven zij ernaar het beste uit elk type speler te halen. Zo hebben The Dutch Futures als doel het behalen van een van de golftours en voor de recreatieve golfer het verlagen van zijn of haar handicap.

The Dutch Futures is een initiatief van The Dutch en de golfprofessionals van Made in Scotland, waarmee The Dutch een waardevolle bijdrage levert aan de toekomst van golf in Nederland.

Voor meer informatie over The Dutch Futures vul het contactformulier in.

CONTACTFORMULIER